Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen: man zwaar gewond in Delfzijl

Datum nieuwsfeit: 26-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Groningen: Delfzijl 26-02-2001
Man (33) zwaar gewond bij schietincident Maandag 26 februari 2001

Drie verdachten aangehouden

Een 33-jarige inwoner uit Delfzijl is zondagavond zwaar gewond geraakt bij een schietincident op het Skagerak in Delfzijl. De politie kreeg rond 21.00 uur een melding dat er geschoten werd op het Skagerak. Agenten die poolshoogte namen troffen in eerste instantie niets aan maar na korte tijd melde een 42-jarige man uit Delfzijl dat hij en zijn 44-jarige broer die woont aan het Skagerak waren beschoten. Beide mannen, die niet gewond waren, werden naar het bureau gebracht. Enige tijd later belde een 34-jarige man uit Delfzijl dat hij een zwaar gewonde 33-jarige man uit Delfzijl met zijn auto naar het ziekenhuis heeft gebracht.

Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis in Groningen gebracht gezien de ernst van zijn verwondingen. De man die hem naar het ziekenhuis bracht is later op de avond in Groningen aangehouden. De drie mannen uit Delfzijl zitten vast op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident en worden nader verhoord. De politie startte direct met een technisch - en buurtonderzoek. De aanleiding en de toedracht van het incident wordt door een rechercheteam onderzocht.

Inlichtingen, Afdeling Communicatie, 0900 - 8844

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie