Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Regio Politie Drenthe: dronken man in Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 26-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van maandagmorgen 26 februari 2001
10:47 maandag 26 februari 2001

Bert Visser
0692 - 331144
0651 - 611629

HOOGEVEEN

De politie van Hoogeveen heeft zondagavond heel wat te stellen gehad met een 30 jarige dronken man uit de Trompstraat. De man zat bij zijn buren in huis en wilde de woning niet verlaten. Nadat de buurvrouw in het bijzijn van de politie de man had gevorderd de woning te verlaten ging hij naar buiten. Daar arriveerde net op dat moment de buurman samen met een kennis en moest de politie tussenbeide komen om een slaande ruzie tussen beide buren te voorkomen. Vervolgens richtte de woede van de dronkeman zich op een van de agenten. Toen hij daarna een vrouwelijke agent met de vuist vol in het gezicht sloeg is de man aangehouden en na onderzoek door een arts ingesloten

KLAZIENAVEEN

Een boom voorkwam dat een 21 jarige automobilist uit Marum maandagmorgen in alle vroegte met zijn bestelauto in Klazienaveen met auto en al in het Van Echtenskanaal belandde. De man was als koerier onderweg toen hij met zijn auto in de berm raakte. Door een ruk aan het stuur schoot de auto weer de weg op, raakte aan de linkerkant van de weg een lantaarpaal en kwam uiteindelijk rechts van de weg tegen een boom tot stilstand. Volgens de agenten had hij daar alle mazzel van de wereld. Zonder de boom was hij in het kanaal terechtgekomen. De Marumer zelf kwam met de schrik vrij.

ERICA

Een 49 jarige automobilist uit Erica is zondagnacht met inwendig letsel opgenomen in het Schepersziekenhuis in Emmen. Zijn auto werd totaal vernield. De man raakte door nog onbekende oorzaak met zijn auto in de rechterberm van de Verlengde Vaart in zijn woonplaats. Bij een correctiepoging schampte de man vervolgens twee bomen waarna de auto midden op de weg tot stilstand kwam.

DALERPEEL

De politie heeft zondagnacht op de Nassaustraat in Dalerpeel een 29 jarige inwoner van Assen aangehouden en in de cel gezet. Buiten het feit dat de man met 1,8 promille alcohol achter het stuur zat wordt de man er ook van verdacht dat hij in een in Duitsland gestolen auto reed. De politie werd op de man geattendeerd via een melding bij de politiemeldkamer. De man weigert tot nu toe een verklaring af te leggen. De politie onderzoekt de herkomst van de auto.

HAVELTE

Bij een tankstation aan de autosnelweg A32 onder Havelte is zondagavond 90 liter diesel weggestroomd. Het overkwam een 26 jarige automobilist uit Hengelo. De man wilde tanken en omdat de vuldop aan de andere kant van de auto zat trok hij de vulslang over de auto heen. Daarbij knapte de slang af. De dieselbrandstof spoot de pomp uit. Na 90 liter sloeg de pomp af. De gealarmeerde brandweer behoefde niet op te treden. De weggelopen diesel is via de vloeistofdichte vloer in de opvangputten gestroomd.

EMMEN

De politie van Emmen heeft zondagnacht op de Warmeerweg een personenauto in beslag genomen van een 29 jarige inwoner van Emmen. Bij een verkeerscontrole kwam aan het licht dat de man onverzekerd en zonder geldige APK met de auto had gereden.

MEPPEL

In Meppel hebben inbrekers het afgelopen weekeinde de kantoren van een depot aan de Kaapweg doorzocht. De inbraak werd maandagmorgen vroeg ontdekt door de beheerder. Men is het pand binnengekomen nadat op grove wijze aan de achterzijde een raam was vernield. Een uit het pand afkomstige aggregaat is later teruggevonden bij de omheining van het depotterrein.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie