Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 26-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 26-02-2001 Mediaberichten 26 februari 2001 (13.00 uur)

VENLO Verkeersgewonde door dronken chauffeur

VENLO Een 19-jarige vrouw uit het Duitse Keulen is zondagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Koninginnesingel. Het slachtoffer klaagde over pijn aan beide benen. De vrouw wilde de zebra oversteken toen zij werd aangereden door een auto bestuurd door een 40-jarige man uit Venlo. De Venlonaar is uitgestapt en heeft een ambulance gebeld voor het slachtoffer, waarna hij is weggereden. Een politiepatrouille wist de man op de Kaldenkerkerweg aan te houden. Na ademanalyse op het politiebureau kreeg de man een rijverbod voor 16 uur. Tevens werd zijn rijbewijs ingevorderd. Na onderzoek door de politie bleek de auto niet gekeurd. De man werd voor verder verhoor ingesloten.

BAEXEM 17-jarige automobilist aangehouden

BAEXEM Een 17-jarige automobilist uit Baexem is zondagavond aangehouden door de politie op de Dorpstraat omdat hij niet in het bezit was van een rijbewijs. De man is meegenomen naar het politiebureau waar hij een boete kreeg opgelegd van fl. 310,= voor het besturen van een motorvoertuig terwijl hij nog geen 18 jaar is. De boete werd direct door hem betaald.

SWALMEN Dronken chauffeur

SWALMEN - Een 36-jarige automobilist uit Venlo is maandagmorgen aangehouden op de Rijksweg Noord met teveel alcohol op achter het stuur. Na ademanalyse op het politiebureau kreeg de man een boete opgelegd van fl. 440,= die hij meteen betaalde.

VENLO Vechtersbaas aangehouden

VENLO Een 21-jarige man uit Venlo is maandagmorgen door de politie aangehouden op de Maaskade naar aanleiding van een vechtpartijtje. In een horecagelegenheid aan de Maaskade waren woorden gevallen tussen de verdachte en een 18-jarige man uit Tegelen. De Venlonaar sloeg hierop de man uit Tegelen met zijn vuist in het gezicht. Ten gevolge van deze klap mistte de man een tand en zaten tanden uit zijn ondergebit los. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij na verhoor in vrijheid werd gesteld. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

POSTERHOLT Vernielers aangehouden

POSTERHOLT Drie mannen van 18 en 19 jaar uit Posterholt en een 21-jarige uit Roermond konden maandagmorgen rond 03.15 uur naar aanleiding van een melding door de politie worden aangehouden op verdenking van vernielingen van onder meer een buffet in een horecagelegenheid aan de Hoofdstraat. Het drietal werd voor verder verhoor overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. Tegen de drie werd proces verbaal opgemaakt.

REUVER Uitslaande woningbrand

REUVER In een woning aan de Broeklaan is maandagmorgen rond 5 uur brand uitgebroken. De brand is ontstaan in de schoorsteen. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. De bewoners werden gealarmeerd door de rookontwikkeling. De brandweer had het vuur snel onder controle. Over het schadebedrag is nog niets bekend.

ROERMOND Autovernieler aangehouden

ROERMOND Een17-jarige man uit Roermond kon maandagmorgen rond 05.15 uur naar aanleiding van een melding door een getuige door de politie worden aangehouden op de Beatrixlaan nadat hij over twee autos heen was gelopen. De verdachte werd voor verder verhoor overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten en later in de ochtend in vrijheid werd gesteld. De politie stelt een nader onderzoek in. Over de schade aan de autos is op dit moment nog niets bekend.

ROERMOND Verkeersgewonde

ROERMOND Een 14-jarig meisje is maandagmorgen rond 07.45 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op het kruispunt Mijnheerkensweg/Rijksweg. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het ongeluk gebeurd toen het slachtoffer op de fiets het kruispunt wilde oversteken geen voorrang verleende en werd geschept door een auto, bestuurd door een 30-jarige man uit Meijel. Het slachtoffer belandde tientallen meters verderop.

ECHT Verkeersgewonde

ECHT Een 32-jarige automobilist uit Hoensbroek is maandagmorgen rond 08.00 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Rijksweg Zuid. De man is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het ongeluk gebeurde toen het slachtoffer een inhaalmanoevre inzette en daarbij de auto die voor hem reed, bestuurd door een 45-jarige Sittardenaar, raakte die ook wilde gaan inhalen. Hierdoor verloor het slachtoffer de macht over het stuur en kwam tegen een boom in de linkerberm tot stilstand.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie