Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mr Pieter van Vollenhoven naar Nieuw-Zeeland

Datum nieuwsfeit: 26-02-2001
Bron: Raad voor de Transportveiligheid
Zoek soortgelijke berichten
Rijksvoorlichtingsdienst
Het Koninklijk Huis

26/02/01 Mr. Pieter van Vollenhoven naar Nieuw-Zeeland voor jaarvergadering Internationale Transportveiligheid Associatie (ITSA)

Mr. Pieter van Vollenhoven, voorzitter van de Raad voor de Transportveiligheid, woont van 26 februari tot en met 4 maart 2001 in Wellington (Nieuw Zeeland) de jaarlijkse vergadering bij van de organisatie van onafhankelijke onderzoeksraden op het gebied van transportveiligheid, de ITSA (International Transport Safety Association). Mr. Van Vollenhoven is mede-oprichter van de ITSA en vanaf de oprichting, in 1993, voorzitter.

Met transportveiligheid belaste organen van elf landen zijn vertegenwoordigd in de ITSA: de VS, Canada, Finland, Zweden, Nederland, Rusland, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie