Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Advanced Network Technologies biedt bedrijven Di-NIC® aan

Datum nieuwsfeit: 26-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Eindhoven, 26 februari 2001.

Di-NIC® PC Management oplossing: Value Based Pricing. Dus GRATIS!

Advanced Network Technologies in Eindhoven biedt haar pre-boot remote PC management oplossing Di-NIC® aan 10 bedrijven in Nederland gratis aan.

ANT is zeker dat de zogenaamde Return On Investment van haar product in bijna alle omgevingen dermate kort is dat zij haar software gratis wil aanbieden met als tegenprestatie slechts een percentage van de bespaarde kosten in de eerste drie jaren na implementatie.

Het is de bedoeling dat met een TCO onderzoek, door een onpartijdige organisatie vooraf en na elk jaar, de besparing op support- en gebruikskosten worden vastgesteld. Van die aantoonbare besparingen in de eerste drie jaren mag de klant 75% zelf behouden. ANT neemt genoegen met een kwart.


- einde persbericht -

Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met Alex Bos (Telefoon 040-2439476, e-mail: (a.bos@ant.nl) of Mobiel 06-51101527).

www.ant.nl/

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie