Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 26-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 26-02-2001 Persbericht district Land van Cuijk

ALCOHOLCONTROLES

Zondagavond heeft de politie in Cuijk een dertigtal bestuurders gecontroleerd op alcoholgebruik. Slechts een van hen bleek teveel gedronken te hebben. Zij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal. In Boxmeer, Wanroij en Sint Anthonis liet de politie vannacht 10 automobilisten blazen, geen van hen had teveel gedronken.

BELEDIGING

Vannacht kreeg een 22-jarige Gravenaar een transactie van 500 gulden aangeboden, nadat hij in de Oliestraat was aangehouden omdat hij politiemensen had uitgescholden. Hij werd meeegenomen naar het bureau.

MISHANDELING

Zondagavond is een 55-jarige man uit Wilbertoord in een cafe in zijn woonplaats door een plaatsgenoot mishandeld. Na een woordenwisseling werd de man in het gezicht geslagen. Omdat de man verder geen problemen wilde, ging hij naar buiten, waar hij opnieuw werd mishandeld. Onder meer zijn bril werd vernield. De politie onderzoekt de zaak.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie