Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Noord: Oss

Datum nieuwsfeit: 26-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 26-02-2001
Persbericht district Maasland

INBRAAK WONING, Schaijk

Zondagavond is ingebroken in een woning aan de Hoogschaijksestraat in Schaijk. Een ruit van de woning werd vernield, waardoor men binnen kon komen. Wat er is gestolen is nog niet bekend.

INBRAAK WONINGEN, Berghem

Zondagavond is ingebroken in een tweetal woningen in Berghem. Zowel een woning aan de Laanderhof als een woning aan het Bergereind werden opengebroken. Alle kasten en kamers werden doorzocht. Geld, telefoons, sieraden en autopapieren werden gestolen.

MAN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING, Loosbroek

In de nacht van zondag op maandag is een 20-jarige man uit Oss aangehouden. De man had in een taxi vernielingen aangericht. Op de Dorpsstraat in Loosbroek kon hij worden aangehouden. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

BRAND IN LEEGSTAAND PAND, Oss

In de nacht van zondag op maandag is brand uitgebroken in een leegstaand pand aan de Begijnstraat in Oss. Rond 04.30 uur werd de brand gemeld. Door de brandweer werd de brand geblust. De bovenverdieping liep brandschade op. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie