Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Zuid: Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 26-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade 26-02-2001 Persberichten district Kerkrade (JvK/13.30 uur) Gulpen, dodelijk verkeersongeval

Vanmorgen omstreeks 08.00 uur is bij een eenzijdig ongeval op de Rijksweg tussen Margraten en Gulpen een 34-jarige automobilist uit Mheer om het leven gekomen. De man raakte bergafwaarts naar Gulpen waarschijnlijk tengevolge van de gladheid op het wegdek ter plaatse, de macht over het stuur van zijn auto kwijt en botste tegen een boom. De man was vrijwel op slag dood.

Partij gem. Wittem, inbraken
In de loop van zondagmiddag cq -avond werd ingebroken in een woning aan de Partijerweg. De achterdeur werd geforceerd om binnen te komen. De woonverdieping werd doorzocht en er werd in laden en kasten gekeken. Voor zover was na te gaan werd enkel een bankpas ontvreemd.

Een paar huizen verder werd eveneens ingebroken. De bewoner is prins carnaval. Hij ontdekte bij thuiskomst omstreeks 23.30 uur dat er was ingebroken. Een deur werd geforceerd om binnen te komen. De hele woning werd doorzocht. De inhoud van enkele spaarpotten en van twee beurzen werd gestolen.

Vaals, inbraak
Zondagavond werd ingebroken in een appartement aan de Maastrichterlaan in Vaals. De deur van een dakterras werd geforceerd om binnen te komen. Uit de woning verdween een verzameling Swarovski kristal met een waarde van enkele tienduizenden guldens.

Landgraaf, baldadigheid
De politie heeft zondagavond een 16-jarige jongen uit Landgraaf aangehouden omdat hij enkele vernielingen had aangericht bij het gemeenschapshuis aan de Hoofdstraat. De jongen vernielde enkele plafondplaten van de houtren bordesoverkapping.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie