Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Amsterdam-Amstelland: reisbureau overvallen

Datum nieuwsfeit: 26-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Politie nieuwsberichten:

Overvallen

26-02-2001 Twee gewapende mannen hebben vrijdagavond een reisbureau aan de Vijzelstraat overvallen. Het duo bedreigde enkele personeelsleden met een vuurwapen en eiste geld. Nadat een van de verdachten een geldkistje met daarin een nog onbekend geldbedrag had weggegrist, gingen ze er lopend vandoor. Niemand raakte gewond.

Drie gewapende mannen hebben zaterdagmorgen een supermarkt aan het Delflandplein overvallen. Het trio drong voor openingstijd de supermarkt binnen en bedreigde de personeelsleden met een vuurwapen. Nadat de overvallers geld uit een kluis hadden weggenomen, gingen ze er vandoor. Niemand raakte gewond.

Ook het personeel van een supermarkt aan de Middenweg werd afgelopen zaterdag het slachtoffer van een overval. Twee gewapende en gemaskerde mannen bedreigden zaterdagmiddag het personeel met een mes en eisten geld. Nadat de overvallers geld uit meerdere kassa's hadden weggenomen, gingen ze er vandoor. Ook hier raakte niemand gewond.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie