Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Commissievergaderingen gemeente Goes

Datum nieuwsfeit: 26-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Goes

Vergadering commissie ruimtelijke ordening, financiën en onderwijs. Maandag 26 februari vergadert de commissie ruimtelijke ordening, financiën en onderwijs over onderwerpen die in de raadsvergadering van 15 maart aan de orde komen.
De commissievergadering is in het stadhuis aan de Grote Markt en begint om 19.30 uur. Iedereen is welkom. De raadscommissie brengt advies uit aan burgemeester en wethouders over voorstellen aan de gemeenteraad. De complete agenda en stukken kunt u iedere werkdag (behalve vrijdagmiddag) inzien tussen 09.00 en 12.30 uur en tussen 13.30 en 16.00 uur bij Bureau Voorlichting in het stadskantoor aan de Oostsingel. U kunt ook ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie