Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Blauw Contactcenter en Pro-Info lanceren CATI omnibus

Datum nieuwsfeit: 26-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT CATI-OMNIBUS

Rotterdam/Heerlen, 26 februari 2001 - Blauw Contactcenter en Pro-Info lanceren in maart 2001 gezamenlijk een CATI omnibus.

Veel bedrijven en marktonderzoekbureaus hebben regelmatig te maken met (deel)vraagstellingen die niet uitgebreid genoeg zijn om middels een complete onderzoeksopzet beantwoord te worden. Om in deze behoefte te voorzien starten Blauw Contactcenter en Pro-Info gezamenlijk in maart 2001 een zogenaamde CATI (computer assisted telephonic interviewing) omnibus. Wekelijks wordt aan 500 respondenten een vragenlijst afgenomen die bestaat uit een vast gedeelte demografische vragen en door participanten ingebrachte meeloopvragen. De data wordt, indien noodzakelijk, gewogen naar MiniCensus.

Voordelen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie