Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Drenthe: poging tot beroving met mes

Datum nieuwsfeit: 27-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van dinsdagmiddag 27 februari 2001
15:29 dinsdag 27 februari 2001

0592 - 331144
0651 - 611629

HOOGEVEEN

Een 14 jarige jongen uit Hoogeveen heeft bij de politie aangifte gedaan van poging tot beroving onder bedreiging met een mes. De jongen verklaarde dat hij met twee vriendjes in het winkelcentrum de Nije Nering in Hoogeveen was om voor zijn moeder een pakje shag te halen. In het centrum worden ze aangesproken door een eveneens 14 jarige plaatsgenoot die geld van ze eist. Nadat hij van een van de jongens de zakken heeft nagezocht zet hij bij de volgende een mes op de keel en zoekt ook diens zakken na. Als hij geen geld aantreft krijgt het slachtoffer een klap in het gezicht en gaat de dader er vandoor.
De politie heeft dinsdagmorgen een 14 jarige inwoner van Hoogeveen aangehouden als verdachte. Hij heeft tot dusver ontkend dat er sprake was van bedreiging. Het was volgens hem allemaal meer bedoeld als geintje.

EMMEN

Een 55 jarige fietser uit Emmen is dinsdagmorgen voor onderzoek naar het Scheperziekenhuis gebracht. De man was op de Hoofdstraat in zijn woonplaats aangereden door een afslaande bestelauto, bestuurd door een 38 jarige Emmenaar.

ASSEN

Een 15 tal inwoners van de Asser wijk Marsdijk heeft tot nu toe bij de politie aangifte gedaan van vernieling aan hun auto in het afgelopen weekeinde. Het gaat bij de aangiften om vernieling van buitenspiegels en de diefstal van kentekenplaten en logos. Het merendeel van de aangiften is afkomstig van bewoners van de Steigermesschen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie