Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Website Air Products met informatie over cryogene technieken

Datum nieuwsfeit: 27-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

AIR PRODUCTS

Air Products biedt alle informatie over cryogene technieken...

Air Products biedt alle informatie over cryogene technieken op een website
www.airproducts.com/cryogenics

27 februari 2001 - Air Products heeft de grootste website over cryogene techniek opgezet. De site is een informatiebron voor individuen en industriële bedrijven met aandachtsgebieden in chemie, rubber en plastic, elektronica, engineering, productie en vermaak (vrije tijdsbesteding). Op de site staan beschrijvingen van verscheidende processen waar de cryogene techniek toepasbaar is.

Cryogene techniek maakt door lage temperaturen procesveranderingen mogelijk die op geen andere manier te realiseren zijn. Zo worden door het toepassen van vloeibare stikstof materialen bros waardoor zij vervolgens te vermalen zijn. Air Products is wereldleider in het cryogeen terugwinnen van oplosmiddelen, het cryogeen vermalen en het koelen van chemische reacties.

De website bevat diverse technische artikelen en case studies. Ook zijn er voorbeelden te vinden van de samenwerking tussen Air Products en de European Vinyls Corporation (EVC), wereldleider in de productie van polyvinylchloride, over het navolgen van de milieuregels door het cryogeen terugwinnen van vluchtige organische verbindingen (VOC) en oplosmiddelen.

'Terwijl andere websites op slechts één aspect gericht zijn, presenteert Air Products een site met een compleet aanbod van cryogene toepassingen, inclusief case studies. Wij willen met deze site een waardevolle bron van inspiratie en kennis over cryogene techniek bieden. Bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met overheidsmaatregelen en andere factoren, terwijl wij denken dat deze bedrijven mogelijk onbekend zijn met alle mogelijkheden die cryogene techniek biedt', verklaart Diana McCormick, de Europese Cryo Marketing Manager van Air Products.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie