Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord Cuijk: alcoholcontroles

Datum nieuwsfeit: 27-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 27-02-2001 Persbericht district Land van Cuijk

ALCOHOLCONTROLES

Maandagmiddag en -avond heeft de politie in Grave 385 bestuurders gecontroleerd op alcoholgebruik. Niemand bleek te veel gedronken te hebben.

RIJDEN ONDER INVLOED

Een 47-jarige bromfietser uit Boxmeer is maandagavond in zijn woonplaats op de Steenstraat betrapt op rijden onder invloed. Politiemensen zagen de man met hoge snelheid over staat rijden, en ook een voetganger aanrijden. De man kreeg een rijverbod en een transactie van 200 gulden.

SCHELDENDE JONGEREN

In een dancing aan de Mgr. Bekkersstraat te Ledeacker gedroegen vannacht een aantal jongeren zich nogal vervelend. Men pleegde vernielingen, waarop de groep uit de zaak werd gezet. Eenmaal buiten bleef men vervelen, een van de jongeren schopte een van de ter plaatse gekomen politiemensen. Hier voor is hij aangehouden. De jongen, een 21-jarige Wanroijenaar, werd overgebracht naar het bureau. Ook de andere jongeren, die danig onder invloed van alcohol waren, scholden tegen de politiemensen.

RECALCITRANTE WINKELDIEVEN

Maandagavond trachtten vier jongens uit een supermarkt aan de Smidstraat in Cuijk een fles wodka weg te nemen. Dat lukte niet, waarop het viertal verdween richting centrum. Later die avond zag de politie twee van de verdachten in de Stationsstraat. Bij de aanhouding verzette een van de twee, een 16-jarige Cuijkenaar zich hevig en weigerde in de politieauto te stappen. Na een korte worsteling kon de agent de jongen toch in de auto zetten. Ook de andere verdachte, een 16-jarige jongen uit Vianen, werd meegenomen naar het bureau. Een derde verdachte kon zich op tijd uit de voeten maken, maar zijn identiteit is bekend.

AUTO GESTOLEN

Aan het Weijerplein in Boxmeer is vanochtend een blauwe VW Golf met het kenteken HN-FR-90 gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie