Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord Den Bosch: man spoor bijster

Datum nieuwsfeit: 27-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 27-02-2001 Persbericht district Den Bosch

MISHANDELING (Den Bosch)

Op de Parade is vannacht een 29-jarige man uit Ijsselstein door een 41-jarige Bosschenaar mishandeld. De man stond op straat om een taxi staande te houden, toen hij tegen de spiegel van de langsrijdende auto van de Bosschenaar liep. Daarop stopte de auto en stapte de Bosschenaar uit en sloeg de man tegen de grond. Het slachtoffer was enige minuten buiten bewustzijn. Een ambulance bracht de man over naar het ziekenhuis, waar een gebroken neus en een hersenschudding werd geconstateerd. De verdachte, die na de klap was weggereden, meldde zich vanochtend op het bureau. Hier is hij aangehouden en verhoord.

EINDHOVENAAR SPOOR VOLLEDIG BIJSTER (s-Hertogenbosch)

Maandagavond bleek een 48-jarige Eindhovenaar het spoor volledig bijster te zijn. De man stond zich uit te kleden op de galerij van een flat aan de Zuid Willemsvaart in s-Hertogen-bosch. Hij verkeerde in de veronderstelling dat hij voor zijn woning in Eindhoven stond. Agenten hebben hem uit de droom geholpen en hem de weg naar het station gewezen.

CONTROLE PORTIERS HORECAGELEGENHEDEN (s-Hertogenbosch, Rosmalen, Drunen)

Van maandag op dinsdag bleek bij een controle op horecaportiers in s-Hertogenbosch (2x), Rosmalen(1x) en Drunen(2x), dat een vijftal horecagelegenheden de zaken niet voor elkaar hadden. De portiers die bij deze bedrijven aan de deur stonden, beschikten niet over de juiste papieren en/of voorgeschreven kleding. Tegen de uitbaters is proces-verbaal opgemaakt. Bij een eerdere controle tijdens de carnaval werden al zes uitbaters bekeurd.

ALCOHOL IN HET VERKEER (Drunen)

Van maandag op dinsdag is een 22-jarige automobilist uit Kaatsheuvel op de Grotestraat in Drunen betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De verdachte kreeg een proces-verbaal en een rijverbod.

WILDPLASSERS BEKEURD (Nieuwkuijk)

Van maandag op dinsdag zijn bij horecatoezicht in Nieuwkuijk op de Nieuwkuijksestraat een 20-jarige inwoner uit Loon op Zand, een 17-jarige Waalwijker en een 19-jarige man uit Kaatsheuvel bekeurd voor wildplassen.

INBRAAK SPORTCOMPLEX (s-Hertogenbosch)

Van maandag op dinsdag is ingebroken in een sportcomplex aan de Victorialaan in s-Her-togenbosch. Uit het pan is o.a. geld ontvreemd.

COMBINATIE ALCOHOL & JOINT VALT VERKEERD (s-Hertogenbosch)

Maandagmiddag is een 14-jarige Houtense in een horecagelegenheid aan de Minderbroederstraat in s-Hertogenbosch onwel geworden door de combinatie van alcohol en een joint. Het meisje is ter observatie per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

SNELHEIDSCONTROLE (Drunen)

Maandagmiddag zijn op de Statenlaan in Drunen vijf automobilisten bekeurd voor overschrijding van de maximum snelheid van 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 63 km/h.

VROUW ONZEDELIJK BETAST (s-Hertogenbosch)

Maandagavond is een 29-jarige Vughtse in het Tweede Straatje van Best in s-Hertogen-bosch onzedelijk betast door een onbekende man. Terwijl de vrouw liep te bellen werd zij plotseling van achteren onzedelijk betast. De vrouw sloeg de man van zich af. Laatstgenoemde werd kwaad en schopte de vrouw. De man ging er vervolgens vandoor.

MAN AANGEHOUDEN VOOR POGING ZWARE MISHANDELING (s-Hertogenbosch)

Maandagavond is een 39-jarige Bosschenaar op de Karrenstraat in s-Hertogenbosch aangehouden nadat hij probeerde een 27-jarige portier van een café met een mes neer te steken. De man was enige dagen geleden uit het café gezet nadat hij de eigenaresse met bier besmeurd had. Vandaag meldde hij zich aan de deur van het café. Hij knoopte een gesprek met de portier aan. Plotseling stak hij met een keukenmes in de richting van het slachtoffer. Door een reflex kon laatstgenoemde voorkomen dat hij in zijn nek werd gestoken. Portiers van een tegenoverliggende horecagelegenheid schoten te hulp. Agenten hielden de man aan en namen het mes inbeslag. De verdachte is inverzekeringgesteld.

WONINGINBRAAK (s-Hertogenbosch)

Maandag is ingebroken in een woning aan de Combinatiepolder in s-Hertogenbosch. Uit het pand zijn o.a. CDs, een geluidsinstallatie en waardepapieren ontvreemd.

ROSMALENAREN AANGEHOUDEN VOOR OPENLIJKE GEWELDPLEGING (Rosmalen)

Van maandag op dinsdag zijn op De Driesprong in Rosmalen drie inwoners uit die plaats aangehouden voor openlijke geweldpleging. Het betroffen twee 17-jarige en een 18-jarige inwoner uit die plaats. Het drietal maakte deel uit van een grotere groep jongeren die met vereende krachten een lantaarnpaal op een meter boven de grond afbraken. Op aanwijzing van getuigen wisten agenten de drie aan te houden. Een van hen meende daarop de agenten te moeten uitschelden. Hij kan bovenop de openlijke geweldpleging een proces-verbaal voor belediging tegemoet zien. De verdachten zijn ingesloten.

FL. 500,= BOETE VOOR VERZET (s-Hertogenbosch)

Van maandag op dinsdag is op de Hoge Steenweg in s-Hertogenbosch een 19-jarige inwoner uit die plaats aangehouden voor het plegen van verzet. De verdachte kreeg een bekeuring voor het wildplassen tegen een winkelpui. Terwijl de agenten zijn gegevens noteerden gedroeg hij zich zeer vervelend en gooide o.a. een bakje met eten tegen de winkelruit. De verdachte is daarop onder heftig verzet aangehouden. Op het bureau kreeg hij van een justitiemedewerker in het kader van lik op stuk beleid een boete van Fl. 500,=.

FIETSENDIEF OP HETERDAAD AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Dinsdagmorgen vroeg is een 23-jarige Nijmegenaar op de Kruisstraat in s-Hertogenbosch op heterdaad betrapt op poging tot diefstal van een fiets. Agenten zagen dat de man het slot van de fiets openbrak. De man is voor verhoor meegenomen naar het bureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie