Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Berekeningen toekomstige vestigingslocaties Noord-Holland

Datum nieuwsfeit: 27-02-2001
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

Dreef 3, Haarlem
Postbus 123
2000 MD Haarlem
Datum27 februari 2001
Tel(023) 514 44 52
OnderwerpRuimte voor bedrijvenFax(023) 514 41 55
Internet
www.noord-holland.nl
Email:
bjz.communicatie@
noord-holland.nl

Gedeputeerde staten presenteren definitieve berekeningen toekomstige behoeften aan vestigingslocaties voor bedrijven

Gedeputeerde staten hebben de berekeningen van toekomstige behoeften aan vestigingslocaties voor bedrijven vandaag afgerond. In de nieuwe planningsopgave hebben gedeputeerde staten hun ambitie, namelijk 10% ruimtewinst door innovatief ruimtegebruik, verwerkt. Taakstellingen voor extra bedrijventerreinen zullen gedeputeerde staten verder uitwerken in de regionale economische stimuleringsprogramma's. Dit jaar nog komt er een actieprogramma waarin gedeputeerde staten het uitgangspunt "innovatief ruimtegebruik op bedrijventerreinen" verder zullen uitwerken. Op 21 maart adviseert de commissie Economie, Landbouw en Europa

De huidige planningsopgave verschilt tov de opgave van verleden jaar. De verschillen hangen samen met meerdere herzieningen. Van algemene aard is de update van vraag en aanbod naar de periode 2000-2010 (was 1998-2010). Ook is voor enkele regio's aanvullend onderzoek verricht waarmee regionale verfijning is bereikt. En tenslotte hebben de regionale bestuurlijke consultatierondes in mei 2000, schriftelijke reacties en de expertmeeting in oktober jl geleid tot verdere verfijning van de berekeningen.

De definitieve berekeningen voor toekomstige vestigingslocaties voor bedrijven zijn bouwstenen voor het streekplan Noord-Holland Zuid en het streekplan Noord-Holland Noord.

Inlichtingen voor de pers: Lily Nijsten, bureau Communicatie, tel. (023) 514 40 87 Inlichtingen voor anderen: Pieter Bemer, bureau Economische Zaken, tel. (023) 514 36 83

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie