Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost Eindhoven: ernstig letsel

Datum nieuwsfeit: 27-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 27-02-2001 2e Persbericht 27 februari 2001

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Man rijdt door na aanrijding met ernstig letsel Op de Antwerpenlaan is maandagavond rond 22.30 uur een echtpaar uit Eindhoven zwaar gewond geraakt toen zij werden aangereden door een 28-jarige automobilist uit Eindhoven. De 49-jarige vrouw en haar 51-jarige man liepen over de Antwerpenlaan toen zij plotseling door een auto werden geschept. De vrouw is met ernstig hersenletsel overgebracht naar het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg. Haar man is eveneens met hoofdletsel overgebracht naar het St. Joseph ziekenhuis in Veldhoven. De 28-jarige automobilist is na de aanrijding doorgereden. De kentekenplaat van zijn auto bleef op de plaats van het ongeval achter. Hierdoor kon de politie de verdachte snel traceren. Kort daarna werd de verdachte dan ook aangetroffen op de St. Oedenrodeseweg in Best. Hij had vermoedelijk de controle over zijn auto verloren en botste tegen een lantaarnpaal. De lantaarnpaal brak af en de auto kwam tot stilstand tegen een boom. De verdachte raakte hierbij licht gewond aan zijn hoofd. De man werd vervolgens om 22.55 uur op de St. Oedenrodeseweg aangehouden. Bij de man is een alcoholpromillage van 0,65 geconstateerd en hij wordt verdacht van de aanrijding met doorrijden op de Antwerpenlaan eerder die avond. De verdachte is voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Eventuele getuigen, in het bijzondere de onbekende persoon die de 28-jarige automobilist op de St. Oedenrodeseweg uit de auto heeft geholpen, die informatie kunnen verstrekken over het ongeval op de Antwerpenlaan in Eindhoven en/of op de St. Oedenrodeseweg in Best worden verzocht contact op te nemen met de politie afdeling Woensel Noord op telefoonnummer 040 233 09 47 of op telefoonnummer 0900-8844.

Eindhoven: Vrouw van tas beroofd
In Winkelcentrum Woensel is maandagavond tussen 21.00 en 21.30 uur een 24-jarige vrouw uit Eindhoven beroofd. De vrouw fietste door het winkelcentrum toen een brommer met daarop twee personen haar van achteren naderde. De bestuurder kwam naast de vrouw rijden en de passagier trok vervolgens de tas van de schouder van het slachtoffer. Het slachtoffer viel hierdoor. De daders gingen er met de handtas met daarin ongeveer 300 gulden, een GSM en een aantal pasjes vandoor.

Deurne: Vrachtauto veroorzaakt aanrijding met personenauto Op de kruising Liesselseweg Leembaan Voltstraat is maandagochtend rond 11.00 uur een 40-jarige vrouw uit Deurne gewond geraakt. Een 33-jarige vrachtautochauffeur uit Maasbracht, komende vanuit de Volstraat, verleende geen voorrang aan een 42-jarige automobilist uit Deurne die van rechts over de Liesselseweg reed. Beide voertuigen kwamen met elkaar in botsing. De 40-jarige vrouw die gewond raakte zat in de personenauto. Zij is met nekwervelklachten overgebracht naar het ziekenhuis.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Op de Run zijn vanochtend tussen 8.20 en 11.00 uur 520 voertuigen op snelheid gecontroleerd. 105 overtraden de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 95 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie