Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kodak PalmPix digitale camera voor Palm handheld computers

Datum nieuwsfeit: 27-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nieuwe Kodak PalmPix digitale camera voor Palm handheld computers

Kleurencamera voor de Palm m100

Vianen, 27 februari 2001 - Kodak introduceert een nieuwe PalmPix-camera voor de Palm m100 handheld computer, waarmee de gebruiker full color opnamen kan maken. De foto's die met de nieuwe PalmPix zijn genomen kunnen in enkele seconden via een infraroodverbinding worden overgezet naar andere Palm m100 handhelds, of naar de desktop computer, door gebruik te maken van de Palm m100 cradle.

De nieuwe PalmPix kost NLG 349,- (inclusief BTW) en is per direct verkrijgbaar, De camera kan kleurenfoto's maken in volledige VGA-resolutie (640 x480). De software voor de camera is compatibel met PC's en met de Macintosh. De foto's kunnen op het scherm van de Palm in grijswaarden worden weergegeven. Op een Windows PC zijn de foto's full color beschikbaar in JPEG- of BMP-formaat en op de Macintosh in JPEG- of PICT-formaat. Software voor het bewerken en e-mailen van de foto's wordt meegeleverd. De PalmPix is een betaalbare en stijlvolle accessoire, met een 2x digitale zoom, een zelftimer en twee instellingen voor de beeldkwaliteit. Het gewicht bedraagt 45 gram (zonder batterij).

De nieuwe Kodak PalmPix wordt compleet geleverd met:
* AAA-batterij

* Handleiding, Quick Set-Up Guide, registratiekaart
*Cd-rom met software:
o PalmPix Macintosh Conduit voor het rechtstreeks versturen van foto's naar een Macintosh met behulp van de Palm HOTSYNC-technologie o PalmPix Windows Conduit voor het rechtstreeks versturen van foto's naar een Windows PC met behulp van de Palm HOTSYNC-technologie o PalmPix-applicatie voor de Palm m100
o ArcSoft PhotoImpression 2000

Voor de PalmPix digitale camera zijn de volgende accessoires verkrijgbaar:
* Batterijlader met vier AAA-batterijen

* Kodak PalmPix holster

* Kodak PalmPix portfoliotas

Damian Dinning, Capture Manager, Kodak Digital & Applied Imaging Division, Europe, Middle East and Africa Region: "Dit is een accessoire voor elke gebruiker van een Palm m100. Met de nieuwe Kodak PalmPix digitale camera kunnen makkelijk en snel kleurenfoto's worden gemaakt en de resultaten kunnen binnen enkele seconden naar andere m100-gebruikers worden gestuurd."

Kodak Digital & Applied Imaging maakt deel uit van Eastman Kodak Company en biedt snelle, gemakkelijke en effectieve end-to-end oplossingen voor digitale beeldverwerking, voor zowel zakelijk, professioneel als persoonlijk gebruik. De productportfolio bevat alle aspecten van het digitale proces, van opname en opslag tot beeldmanipulatie en afdruk, met onder andere digitale camera's, draagbare scanners, printers en print en cd-media. Meer informatie over Kodak producten en diensten is te vinden op: www.kodak.com.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie