Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord Venlo: scootervernieler

Datum nieuwsfeit: 27-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 27-02-2001 Mediaberichten 27 februari 2001 (laatste bericht)

VENLO Scootervernieler aangehouden

VENLO Een 32-jarige man uit Venlo is in de nacht van maandag op dinsdag door de politie aangehouden op de Keizerstraat op verdenking van vernieling van een viertal scooters. Getuigen hadden gezien dat de man de scooters omver trapte en hadden hem weten vast te houden tot de politie arriveerde. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Hij was sterk onder invloed van alcohol en is ingesloten om zijn roes uit te slapen en verder verhoord te worden. De man is in de loop van dinsdag weer in vrijheid gesteld. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

TEGELEN Verdachte mishandeling aangehouden

TEGELEN Een 16-jarige jongen uit Venlo is dinsdagavond door de politie aangehouden op de Haandertstraat op verdenking van mishandeling van een 22-jarige Tegelenaar. De 22-jarige liep op de Haandertstraat toen hij werd aangereden door de verdachte op een scooter. Bij de woordenwisseling die ontstond heeft het slachtoffer klappen opgelopen tegen zijn gezicht, is gevallen en diverse malen geschopt en geslagen. De verdachte werd naar het politiebureau overgebracht en is ingesloten voor verder verhoor. Hij heeft in het kader van snelrecht een dagvaarding gekregen en is in de loop van dinsdagmiddag in vrijheid gesteld.

POSTERHOLT Dronken chauffeuse veroorzaakt aanrijding

POSTERHOLT Een 18-jarige vrouw uit het Duitse Linnich is dinsdagmorgen door de politie rond 04.45 uur aangehouden op de Hoofdstraat op verdenking van rijding onder invloed en het veroorzaken van een aanrijding. De vrouw was tegen de achterzijde van een geparkeerde auto aangereden. Op het moment dat de politie ter plaatse kwam, haalde ambulancepersoneel haar uit auto. De vrouw ontkende tegenover de politie echter gereden te hebben. Zij werd overgebracht naar het ziekenhuis waar zij werd behandeld aan een gebroken middenhandsbeentje en een hoofdwond. Tevens werd er een hersenschudding geconstateerd. Na de behandeling werd zij naar het politiebureau overgebracht voor verder verhoor. Uit getuigenverklaringen bleek de vrouw achter het stuur te hebben gezeten op het moment van de aanrijding. In de loop van dinsdagmiddag is zij met een dagvaarding in het kader van snelrecht in vrijheid gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie