Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Blokfluitconcert in Parkzaal provinciehuis Overijssel

Datum nieuwsfeit: 27-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Overijssel
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Blokfluitconcert in Parkzaal provinciehuis

Het uit Enschede afkomstige blokfluit-ensemble treedt dinsdag 27 februari op tijdens het Lunchconcert in het provinciehuis in Zwolle. Het optreden begint om 12:30 uur in de Parkzaal. Entree is gratis.

De provincie Overijssel biedt haar inwoners elke maand een muziekact aan tijdens het Lunchconcert. De optredens zijn een echte traditie geworden.

De studenten die afkomstig zijn van het conservatorium Saxion Hogeschool Enschede, worden begeleid door orgelspeler Gijs van Schoonhoven. Het ensemble bestaat uit Ester van de Veen, Sanna van Elst, Simone Klöpper en Sophie Epping. Het ensemble speelde eerder in Deventer en Enschede.

Er worden dinsdag stukken gespeeld van componisten als Heinrich Tsaac, Francesco d' Ana, Giovanni Batlista Fontana, Willem Wander van Nieuwkerk, John Black en Ludwig van Beethoven.

Bron: Informatie: A. van


© 16-02-2001 Provincie Overijssel

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie