Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Groep A7-zone eens over hoofdlijnen structuurschets Eenheid

Datum nieuwsfeit: 27-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Friesland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Friesland

Persberichten

Stuurgroep A7-zone eens over hoofdlijnen van structuurschets Eenheid in verscheidenheid

De Stuurgroep A7 (waarin de gemeenten Sneek, Skarsterlân, Heerenveen, Opsterland en Smallingerland en de provincie Fryslân zitting hebben) heeft op 19 februari 2001 het concept voor de Structuurschets Eenheid in Verscheidenheid voor de A7-zone vastgesteld. De schets, die met het bureau BVR is ontwikkeld, geeft richting aan de ruimtelijk-economische ontwikkelingen van de A7-zone in de periode 2000 2030. De schets anticipeert op de Vijfde Nota Ruimtelijke Ordening. Daarin vraagt het Rijk van de stedelijke netwerken een visie op lange termijn.

Eveneens vormt de schets een belangrijke bouwsteen voor een nieuw Streekplan en structuurplannen en is het voor gemeenten en provincie een leidraad voor projecten die zij in het kader van het Kompas voor het Noorden willen opstellen. De afzonderlijke Colleges van B&W en GS zullen hun Gemeenteraad en Provinciale Staten binnenkort vragen de schets in de inspraak te brengen.

Meer informatie

Rapport downloaden als pdf-bestand. Om het rapport te kunnen lezen heeft u Acrobat reader nodig.
Hoofdstuk 1-3 downloaden als Word-bestand.
Hoofdstuk 4-6 downloaden als Word-bestand.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie