Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium 'Maak werk van solliciteren'

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen

Maak werk van solliciteren

Voor alle doctorandi in spé en net afgestudeerden organiseert de Rijksuniversiteit Groningen in samenwerking met Mount Everest en het Loopbaan Advies Centrum het symposium 'Maak werk van solliciteren'.

Alle aspecten van het solliciteren komen aan bod. Gerenommeerde trainers leren de deelnemers in verschillende workshops alle aspecten van het schrijven van een sollicitatiebrief, het sollicitatiegesprek, psychologische tests en assessmentcenters. Om succesvol te solliciteren is het een noodzaak om over voldoende zelfkennis te beschikken. Daarnaast is er een uitgebreide lezing over zelfanalyse. Ook het internationaal solliciteren en online solliciteren komen aan bod tijdens het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie