Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Miljoenencontract FINEOS met ABN AMRO Bank

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Amsterdam, 15 februari 2001

Betreft: introductie FINEOS

Een dezer dagen heeft FINEOS een miljoenencontract met ABN AMRO Bank afgesloten. FINEOS (voorheen Managed Solutions Corporation, MSC) ontwikkelt en levert ondernemingsoplossingen voor banken en verzekeringsmaatschappijen. Andere Nederlandse klanten zijn SNS Reaal en Royal Nederland Leven.

Sinds de oprichting is FINEOS winstgevend en de onderneming verwacht, evenals voorafgaande jaren, een omzetgroei van 100 procent te behalen. In 2000 bedroeg de omzet circa 30 miljoen gulden.

Volgens Gartner Group kunnen marketing hypes niet verdoezelen dat een functionele bedrijfstoepassing zoals CRM (Customer Relationship Management) veel tijd en kennis vereist, zeker ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie