Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KSI INTERNATIONAL N.V. presteert conform verwachting

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: KSI International NV
Zoek soortgelijke berichten
KSI International NV

P E R S B E R I C H T

IJsselstein, 28 februari 2001

KSI INTERNATIONAL N.V. presteert in kwartaal 4 conform verwachting

KSI International N.V. (KSI) maakt bekend dat de omzet over het jaar 2000 is uitgekomen op NLG 108 miljoen (een stijging van 18% ten opzichte van 1999). Het resultaat over 2000 ligt in lijn met de eerder gepubliceerde verwachtingen. Op 26 maart 2001 maakt KSI haar definitieve resultaten over 2000 en haar vooruitzichten voor 2001 bekend.

KSI heeft de markt in het vierde kwartaal licht zien aantrekken. De omzet en het resultaat zijn hierdoor op het verwachte niveau uitgekomen. Alle business units hebben een positieve bijdrage geleverd aan het resultaat met uitzondering van KSI System Development & Support en Screen Consultants.

KSI Belgium heeft in de loop van het derde kwartaal het fusie- en integratieproces van de verschillende bedrijfsonderdelen succesvol afgerond, hetgeen in het vierde kwartaal heeft geresulteerd in een positieve bijdrage aan het resultaat.

KSI End User Training & Support heeft sinds september 2000 weer een goed gevulde orderportefeuille. Er worden voor verschillende klanten interessante opdrachten op het terrein van E-learning uitgevoerd.

De vorig jaar november gestarte financiële en organisatorische herstructurering verloopt volgens plan en zal in juni 2001 worden afgerond. Op 26 maart zal KSI meer bekendmaken over deze operatie.

In december 2000 heeft KSI aangekondigd Screen Consultants te verzelfstandigen. Onlangs is bekendgemaakt dat deze transactie is afgerond. De hiermee gepaard gaande boekwinst is rechtstreeks ten gunste van het eigen vermogen gebracht.

Profiel KSI International N.V.
KSI International N.V. is een innovatieve en toonaangevende ICT-onderneming. Ruim 700 medewerkers verlenen diensten en ontwikkelen systemen gericht op elektronisch werken, communiceren, zaken doen en leren. De activiteiten van KSI in de Benelux zijn ondergebracht in vijf service lines: KSI Business Consultancy, KSI System Development & Support, KSI End User Training & Support, KSI ICT Services en KSI Software Solutions. KSI werkt voornamelijk voor opdrachtgevers in de financiële dienstverlening, in de telecommunicatiesector en voor de overheid. KSI helpt haar opdrachtgevers om hun ambities te realiseren met ICT als voornaamste instrument. E-business en Internettechnologie zijn voor KSI belangrijke speerpunten. KSI ontwikkelt ook specialistische en unieke ICT-toepassingen voor E-Business, Electronic Banking & Payment Solutions en voor E-Learning & E-Testing (Web Based Trainingen).

KSI is opgericht in 1986 en sinds 1998 genoteerd aan de EURO.NM Amsterdam.

Voor meer informatie:
KSI International N.V.
Toon Rijken, Voorzitter Raad van Bestuur
Telefoon: 030 686 8771
Fax: 030 686 8766
www.ksi-international.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie