Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

YourNews start Partnerprogramma

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

YourNews start Partnerprogramma

Rotterdam, 28 februari 2001 YourNews, pan-Europese syndicator van on-line en draadloze digitale content, gaat de markt nu ook bedienen via partners. Afgelopen week zijn de eerste samenwerkingsverbanden in het kader van dit nieuwe partnerprogramma een feit geworden. Met het programma richt YourNews zich op een brede groep organisaties, variërend van mobile, broadband en e-business solution providers tot webdesigners en leveranciers van content management systemen. Deze organisaties hebben gemeen dat zij, op één of andere manier diensten leveren die te maken hebben met het aanbieden, weergeven of verwerken van informatie. Het partnerprogramma creëert duidelijk meerwaarde voor alle partijen. Een partner kan gebruik maken van de content, technologie en diensten van YourNews om de eigen portfolio te complementeren en de klant beter te bedienen. Daarnaast versterkt het samenwerkingsverband de marktpositie van zowel de partner als van YourNews.

Joke van Look, binnen YourNews verantwoordelijk voor de invulling en uitvoering van dit partnerprogramma: Concreet betekent het programma dat YourNews de partners die actief zijn op het gebied van digitale content, ondersteunt bij het completeren van hun oplossing. Zo kunnen partners bijvoorbeeld de YourNews content inzetten bij de ontwikkeling van websites, portals of binnen e-business trajecten. Dit versterkt het aanbod van zowel de partner als van YourNews. Daarnaast zoekt YourNews met deze partners actief nieuwe kansen en mogelijkheden in de markt en zal met hen marketing- en salesactiviteiten ontplooien. Tot de eerste partners die deelnemen aan het programma behoren Bright Alley, Cumquat Information Technology, e-office, Gauss Interprise, infolook en Spherion. Het partnerprogramma is een onderdeel van de bredere marktbenadering die YourNews dit jaar heeft ingezet. Kort geleden is YourNews ook actief geworden in de Belgische markt. Met kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Londen en Frankfurt en activiteiten in België, Noorwegen, Zweden, Zwitserland, Spanje en Oostenrijk is YourNews de grootste content syndicator in Europa.

Over YourNews
YourNews biedt een marktplaats, de technologie en diensten voor het syndiceren van digitale content. De unieke nieuwsvoorziening is geschikt voor diverse digitale media zoals Internet, WAP, SMS en e-mail. 95% van YourNews content is afkomstig uit Europese bronnen en bestrijkt regionaal, nationaal en internationaal nieuws, op gebieden als zakelijk-financieel, gezondheidszorg, muziek, sport en lifestyle, plus specifieke markten als de bouw- en olie-industrie. Inmiddels heeft YourNews tal van vooraanstaande nieuwsleveranciers als partners, waarvan het duizenden berichten per dag betrekt, vergaard door journalisten over de hele wereld. De zelfontwikkelde technologie zet de verschillende broninformatie om in de gewenste content met het juiste formaat voor de klant. Alle content is beschikbaar in de belangrijkste Europese talen waaronder Nederlands, Engels, Frans en Duits. Klanten van YourNews zijn onder meer mobiele telefonieaanbieders, publiek toegankelijke websites van bekende Nederlandse portals en ISP's.

YourNews is in 1997 opgericht door Jan van Ottele en heeft momenteel 135 werknemers. Het bedrijf heeft kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Londen en Frankfurt. YourNews is de eerste pan-Europese content syndicator en is inmiddels actief in Duitsland, Engeland, Noorwegen, Zweden, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje en België.

Voor meer informatie

YourNews
Joke van Look
010-2660266
(joke.van.look@yournews.net)

Whizpr
Ward van Beek
0317-410483
(info@whizpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie