Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veritate Technologies benoemt General Manager

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Newconomy
Zoek soortgelijke berichten
Newconomy

Veritate Technologies benoemt Ir. Willem Stam tot General Manager (28-02-2001)

Veritate Technologies BV, Application Service Provider (ASP) voor e-mail publishing- en marketing software, heeft ir. Willem Stam (35) benoemd tot General Manager. Stam is in deze functie verantwoordelijk voor de opbouw van een winstgevend softwarehuis op internationale schaal en het versterken van de marktpositie. Stam heeft jarenlange ervaring in managementfuncties bij verschillende (ICT-gerelateerde) bedrijven.

Als reactie op zijn nieuwe functie bij Veritate Technologies zegt Stam: "Veritate opereert op een internationale markt die volop in beweging is. Er is veel vraag naar software voor e-mail-toepassingen. Samen met het huidig team van specialisten ga ik het bedrijf verder vormgeven en uitbreiden. We gaan er met zijn allen hard aan werken om onze marktpositie te versterken. Ik ben erg verheugd dat mij deze mogelijkheid wordt geboden."

Voordat Stam bij Veritate in dienst trad, was hij Management Consultant bij TNT Express.
Op internationale schaal heeft hij diverse advies projecten uitgevoerd met als doelstelling het optimaliseren en stroomlijnen van de interne organisatie. Daarvoor was hij Service Manager bij Baan Business Systems Holding. Zijn werkzaamheden in deze functie lagen op het gebied van het managen van wereldwijde roll-out van software-implementatie gerelateerde methodieken en tools. Stam is na zijn studie Technische Bedrijfskunde (TUE) zijn carrière gestart als international software consultant bij automatiseringsbedrijf Triple P.

Veritate Technologies
Veritate Technologies is de internationaal georiënteerde application service provider (ASP), die zich richt op de ontwikkeling van op maat gemaakte e-mail publishing- en marketingtools voor onder andere de productie van e-mail newsletters. Het bedrijf is actief in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Italie. De bouw en hosting van de publishing tools vindt plaats in Amsterdam.
Veritate Technologies is een werkmaatschappij van Virtual Industries International BV. Voor meer informatie www.veritate.com

Related links:
www.veritate.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie