Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

A'dam zoekt huurder ondergrondse ruimte mr. Visserplein

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amsterdam


Te huur: ondergrondse ruimte mr. Visserplein

De gemeente is op zoek naar een huurder die voor 5 jaar een goede functie kan geven aan de ondergrondse ruimten van ongeveer 3.000 m2 onder het Mr. Visserplein, de rotonde bij het Waterlooplein. Na die 5 jaar zal de Wibaut-as inclusief het Mr. Visserplein opnieuw worden ingericht en moet de huurder er weer uit.

Al een tijd is overlegd met indieners van plannen, doch dit is niet rond gekomen. Daarom is aan alle bij de gemeente bekende belanghebbenden een brief uitgegaan met de vraag om nieuwe initiatieven te nemen. In de brief staan ook de voorwaarden genoemd, zoals de beperkte huurperiode tot uiterlijk 31 december 2006, de huurprijs (voor de totale periode 500.000 gulden excl. BTW), de onmogelijkheid om er een disco, nachtzaak of zalenverhuurbedrijf in te vestigen etc.

Initiatiefnemers kunnen hun plannen uiterlijk 12 april indienen bij de Dienst Binnenstad. Wethouder Bouwen/Wonen en Economie van de binnenstad, Pauline Krikke, zal de plannen beoordelen op haalbaarheid en inpasbaarheid.

Informatie:Mechtild Rietveld 020 552 2042

Uit: krant amsterdam.nl (februari 2001)


-

© gemeente Amsterdam - 28-02-2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie