Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek levensvatbaarheid Open Source Software in Europa

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

De Levensvatbaarheid van Open Source Software in Europa.

De website naar aanleiding van het uitgevoerde onderzoek betreffende Open Source Software in Europa is op 28 februari officieel van start gegaan.

De website is voor iedereen die zich bezighoudt met IT of geïnteresseerd is in IT-nieuws. Het onderzoek heeft plaatsgevonden tussen begin oktober en half februari en is uitgevoerd door drie studenten aan de Erasmus Universiteit in de eindfase van hun studie.

Op de website is het gehele onderzoek terug te vinden en eveneens in zijn geheel in diverse formaten te downloaden. Ook wordt de mogelijkheid geboden te discussiëren over diverse onderwerpen betreffende Open Source Software op het forum. Eveneens is op de website actueel nieuws te vinden op het gebied van Open Source Software en Intellectueel eigendom.

De website is te vinden op http://www.studentlinks.nl/oss/

Over het onderzoek.

Het onderzoek heeft plaatsgevonden tussen begin oktober en half februari en is uitgevoerd door J. Nubé, H. Kruijt en J. Ypma, drie studenten Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Rotterdam, 28 februari 2001

Voor meer informatie

Jacob Nubé tel: 010-2135282 e-mail: opensource@studentlinks.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie