Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Records Management Conventie (RMC) opent nieuwe website

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht RMC 28 februari 2001

De Records Management Conventie (RMC) heeft een nieuwe website geopend, www.rmconventie.nl Op deze site vindt u de nieuwste gegevens over de RMC, waaronder de inhoudelijke thema's, eigen servicelijn, de diensten van de RMC etc.

Er leven allerlei vragen op het gebied van maatregelen gericht op het vormen en onderhouden van het organisatiegeheugen, ook wel aangeduid als Records Management. Met "records" wordt hier bedoeld: het bewijs van het handelen van een organisatie. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om transacties van particulieren met hun bank, om besteding van projectbudgetten of om bijzonderheden in de voedselketen bij het zoeken naar de bronnen van BSE.

Op de website zijn veel voorkomende vragen en antwoorden bijeengebracht. Hier kan rechtstreeks een beroep gedaan worden op de expertise van de RMC.

De site bevat voorts eigen publicaties van het RMC bureau, waaronder casussen en persberichten. Tevens kunt u de publicaties uit de vakbladen over Records Management inzien.

Uiteraard kunt u op de site ook de meest recente gegevens vinden over het RMC-evenement op 29 maart. Gegevens inzake programma, adviseurs en locatie staan overzichtelijk gerangschikt.

De doelgroep van de RMC-website is zo breed als het onderwerp Records Management:


- Financieel en operationeel management

- DIV professionals

- Hoofden archief en Records Managers

- Hoofden Bibliotheek

- Hoofden DIV

- Informatiemanagers

- Lijnmanagers

- Product managers / Marketing Managers / R&D-managers van ICT-aanbieders
Vragen over dit persbericht: (info@rmconventie.nl) en telefonisch bij Kees Koenen, 06- 54936219.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie