Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 28-02-2001 3e Persbericht van woensdag 28 februari 2001

Berichten uit de regio

Valkenswaard: Aanrijding met gewonde
Woensdagmiddag omstreeks 13.30 uur is bij een aanrijding met een personenauto, op de kruising Waalreseweg Nieuwe Waalreseweg, een 49-jarige fietsster uit Valkenswaard, gewond geraakt. Een 80-jarige automobilist uit Valkenswaard reed over de Nieuwe Waalreseweg komende uit de richting Kerkhofstraat en verleende geen voorrang aan de overstekende fietsster. Het slachtoffer is met verwondingen aan been en heup, overgebracht naar het ziekenhuis.

Asten: Aanrijding met gewonden
Op de kruising Beekstraat Kranenvenweg zijn vanmorgen om 08.40 uur een 19-jarige automobiliste uit Asten en een 36-jarige automobilist uit Roosendaal, bij een aanrijding gewond geraakt. De 36-jarige inwoner van Roosendaal verleende op voornoemde kruising geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 19-jarige automobiliste uit Asten. De slachtoffers zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Veldhoven: Mishandeling
Een 21-jarige Veldhovenaar is vanmorgen tussen 01.30 uur en 02.00 uur, op de Oude Kerkstraat, mishandeld. Het slachtoffer zag dat een vriend van hem door een groepje jongens belaagd werd en wilde de zaak sussen. Vervolgens richtte de woede van het groepje zich tegen hem waardoor hij flinke klappen kreeg. Hij kwam hierbij te vallen en werd op de grond liggend nog diverse malen geschopt en geslagen. De man heeft zich in het ziekenhuis moeten laten behandelen aan zijn verwondingen. De politie stelt een onderzoek in.

Best: Diefstal motorfiets
Uit een bijgebouw aan de Sint Oedenrodeseweg is tussen zondag 25 februari en woensdag 28 februari een motorfiets, merk Harley Davidson, type Elektra glide, kleur geel, voorzien van het kenteken MT-67-ZF, weggenomen

Eindhoven: Tasjesroof
Woensdagmiddag omstreeks 15.45 uur is op het Belgiëplein een 55-jarige Eindhovense het slachtoffer geworden van een tasjesrover. De vrouw wilde juist op haar fiets stappen toen haar tas met geweld van haar schouder werd gerukt door een jongeman met kort licht blond haar, gekleed in een lichtblauw jack, spijkerbroek en witte gympschoenen. Die na zijn daad hard wegrende. In de tas bevonden zich een 50 tal bidprentjes en een portemonnaie met een onbekend geldbedrag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie