Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

McGregor (her)opent Shop in Haarlem

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: McGregor Fashion Group NV
Zoek soortgelijke berichten
McGregor Fashion Group NV

McGregor (her)opent Shop in Haarlem

28 februari 2001 - Het toonaangevende kledingmerk McGregor verlaat haar winkel aan de Grote Houtstraat en (her)opent op 1 maart 2001 een compleet nieuwe McGregor Shop in de Zijlstraat 77 te Haarlem. Door een groeiende vraag naar de McGregor collecties heeft de directie besloten naar een groter winkelpand te zoeken. De keuze viel op de Zijlstraat 77 waar McGregor bijna de dubbele vloeroppervalkte (140m2) heeft. De nieuwe zaak is ingericht en ontworpen volgens het allernieuwste winkelconcept van McGregor. De basiskleuren zijn donkerblauw, afgewisseld met lichte panelen. De indeling van de Shop is eigentijds en overzichtelijk voor de consument. Het aanbod bestaat uit een compleet assortiment business- en leasure wear, inclusief accessoires.

In 1921 introduceerde de Schotse McGregor-emigrant David Doniger sr. In New York voor het eerst "coordinated sportswear". Momenteel heeft het merk een typisch jonge Amerikaanse uitstraling, met als rode draad de rijke Schotse traditie. McGregor noemt dat "The Best of Both Worlds". De beroemde ruit werd door McGregor als eerste in mode verwerkt en wordt nog steeds in elke collectie verwerkt.

McGregor richt zich op sportieve mannen van 30 jaar en ouder, die bereid zijn kleding aan te schaffen met een eigen identiteit en van hoge kwaliteit. Zij zijn internationaal georiënteerd en onderkennen het toenemende belang van vrijetijdsbesteding.

"Wij merken dat steeds meer mannen op hun werk graag een comfortabel kostuum van hoogwaardige kwaliteit dragen. In hun vrijetijd willen zij echter sportief gekleed zijn, waarbij een stoere Anglo-Amerikaanse stijl de voorkeur heeft. McGregor biedt een complete mannenlijn, inclusief accessoires", aldus de trotse shopmanager Marco Vermeer.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie