Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoorzitting over Indoor-sportcentrum Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten

Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam

Hoorzitting over Indoor-sportcentrum

5 februari 2001

Op woensdag 28 februari aanstaande vindt er een openbare hoorzitting plaats van de Commissie Bezwaar en Beroep over het oprichten van een Indoor-sportcentrum aan de Herikweg.

Het dagelijks bestuur van de deelgemeenteraad maakt bekend dat er op woensdag 28 februari 2001 een openbare hoorzitting plaatsvindt van de Commissie Bezwaar en Beroep. Naar aanleiding van de ingediende bezwaarschriften tegen het besluit van het dagelijks bestuur tot verlening van een bouwvergunning voor het oprichten van een Indoor-sportcentrum aan de Herikweg zal de commissie Bezwaar en Beroep belanghebbenden de gelegenheid bieden om te worden gehoord. De hoorzitting vindt plaats in de raadzaal van de deelgemeentesecretarie aan de Middenbaan-noord 47 (de avondingang is aan de Avelingzijde) en begint om 20.00 uur. Voor vragen kunt u contact opnemen met de secretaris van de Commissie Bezwaar en Beroep, mevrouw mr. E. Lansbergen, tel 4726636 (maandag, dinsdag en donderdag).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie