Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persuitnodiging technische voorlichting mond- en klauwzeer

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

www.minlnv.nl

ID-LELYSTAD: Uitnodiging technische voorlichting Mkz

Uitnodiging technische voorlichtingsbijeenkomst mond- en klauwzeervirus

ID-Lelystad nodigt de pers uit voor een technische voorlichtingsbijeenkomst over het mond- en klauwzeervirus. Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 28 februari om 13.30 uur in de gehoorzaal van ID-Lelystad, Edelhertweg 15 te Lelystad.

Programma:
. Technische informatie over het mond- en klauwzeervirus door André Bianchi, divisiehoofd wettelijke en dienstverlenende taken . Videobeelden met klinische verschijnselen van mond- en klauwzeer. Toelichting door Aldo Dekker, onderzoeker.

NB: Er is geen gelegenheid om een kijkje te nemen in het onderzoekslaboratorium. I.v.m. de grote besmettelijkheid van het virus is dit laboratorium is een van de buitenwereld afgesloten unit gevestigd.

Als u deze voorlichtingsbijeenkomst wilt bijwonen, kunt u dit telefonisch of per e-mail melden aan Erna Balk, persvoorlichter ID-Lelystad:
m.a.balk-(spruit@id.wag)-ur.nl of 0320-238069.

ID-Lelystad is als volgt bereikbaar: A6, afslag Lelystad-Noord, onderaan de afslag richting Enkhuizen, 1e links (richting industrieterrein Oostervaart), 3e links (dit is de Steenstraat, die loopt over in de Edelhertweg), na het viaduct over de A6 het eerste gebouwencomplex aan de rechterhand.

27 feb 01 13:51

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie