Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PricewaterhouseCoopers geeft belastingnieuws per e-mail

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PRICEWATERHOUSECOOPERS

PricewaterhouseCoopers levert belastingnieuws op maat via e-mail


-PERSBERICHT-

Amsterdam, 28 februari 2001

PRICEWATERHOUSECOOPERS LEVERT BELASTINGNIEUWS OP MAAT VIA E-MAIL

PricewaterhouseCoopers introduceert een belastingnieuws e-mailservice. Geïnteresseerden kunnen zich met deze service nu gratis abonneren op geprofileerd belastingnieuws via Internet. Op www.belastingnieuws.nl kunnen zij zich verzekeren van een snelle en persoonlijk toegesneden selectie van de fiscale actualiteit.

Focus
De service verzorgt nieuws op maat voor diverse nieuwsgroepen: bedrijven en instellingen, directeur-grootaandeelhouders, ondernemers, vermogende particulieren en werknemers. Door een interesseprofiel te kiezen, ontvangt de abonnee uit het totale nieuwsaanbod geselecteerd nieuws in de eigen mailbox. De site levert onder meer informatie met betrekking tot wetswijzigingen en jurisprudentie, daarnaast is er de mogelijkheid om kennis te nemen van algemeen fiscaal nieuws.

Informatie op maat
Het nieuws wordt door PricewaterhouseCoopers in verschillende vormen en frequenties aangeleverd. Zo heeft de abonnee de mogelijkheid om alleen nieuwskoppen te ontvangen, maar ook om naar wens samenvattingen of complete berichten toegestuurd te krijgen. Dagelijks of wekelijks, met de mogelijkheid om het ontvangen van mail, bijvoorbeeld tijdens vakantie, tijdelijk stop te zetten. Lezers die op zoek zijn naar eerder gepubliceerde informatie, kunnen gebruik maken van het archief dat ook te vinden is op de site.

Voor iedereen toegankelijk
PricewaterhouseCoopers streeft er met deze service naar geïnteresseerden te faciliteren bij het vinden en selecteren van de juiste informatie. De service is voor iedereen toegankelijk, een cliëntrelatie met PricewaterhouseCoopersis geen voorwaarde.


--- EINDE---

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie