Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Prijs voor 'Naar school op de fiets' in Wijk bij Duurstede

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Wijk bij Duurstede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Wijk bij Duurstede

Prijs "Naar school op de fiets, een afstand van niets"

Leerlingen van alle groepen van De Klim-op hebben op 20 februari jl. genoten van een poppentheatervoorstelling van Jacobus Wieman. Deze voorstelling was de hoofdprijs, die de school had gewonnen met de verkeerswedstrijd "Naar school op de fiets, een afstand van niets". Deze wedstrijd werd gehouden in het kader van Lokale Agenda 21, het thema waar de cluster milieu van de gemeente zich vorig jaar op heeft gericht. De wedstrijd haalde zelfs het Jeugdjournaal! De Klim-op rolde als winnaar uit de bus, toen na telling bleek dat het aantal ouders dat hun kind(eren) met de auto naar school bracht, het laagste was van de gemeente Wijk bij Duurstede.

De voorstelling "Papieren dieren" ging over een heldhaftige muis die op zoek ging naar monsters. Het thema milieu liep als rode draad door het hele verhaal heen. Jacobus Wieman kreeg aan het eind van de voorstelling dan ook een dankbaar applaus!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie