Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De avonturen van Jos Verstappen down under

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Jos Verstappen

Circuit inspectie voor Jos in Melbourne

Van dag tot dag houden we je op de hoogte van de avonturen van Jos in down under. We hebben elke dag contact met het front, dus zodra we wat weten zullen we het jullie niet onthouden. Bezoek dus regelmatig deze nieuwspagina, dan weet je zeker dat je van onze Jos niets mist. Vandaag een verslag van woensdag, hier zijn we nog maar nauwelijks op stoom, daar in Melbourne is het al avond.

Jos lopend over albert park met engineer Greg Wheeler

Dinsdagavond is Jos om 21.00 uur naar bed gegaan en heeft tot woensdagochtend 07.00 uur geslapen. Uitgeslapen en wel hebben Jos en Raymond zich om 08.00 uur aan de ontbijtdis gemeld om een uurtje later richting het circuit Albert Park te begeven, een minuutje of tien rijden vanaf het hotel. Raymond: het is opvallend te zien dat je elk jaar dezelfde mensen tegenkomt die overigens wel voor een ander team werken. Dezelfde gezichten op andere teamkleding. Het is een klein wereldje.

Nog een paar dagen en dan zijn de tribunes weer gevuld

Na wat te hebben bijgekletst heeft Jos vervolgens met zijn engineer Greg Wheeler een ronde over het circuit gelopen, ongeveer 5.3 km! Raymond liep ook mee, met de tong op zijn schoenen! Het is immers 32 graden en de koperen ploert levert geen half werk af Het circuit werd aan een grondige inspectie onderworpen. De vragen hoe moeten de curb stones genomen worden en hoe komen we uit met alle versnellingen kwamen uitvoerig aan bod. Elke bocht werd door beide heren uitvoerig geanalyseerd en in kaart gebracht.

De garage van Jos

Verder bracht Jos de dag door met technical briefings en werd er bijgepraat met de monteurs. Het team is druk in de weer om de auto, die morgen aan het publiek en pers wordt voorgesteld, te voorzien van alle sponsoren. Op dit moment is de auto nog steeds zwart/oranje. Dus de sticker boys hoeven zich voorlopig niet te vervelen. Teruggekomen van het circuit zijn Jos en Raymond de sportschool ingedoken. Jos ging fietsen waarna er vervolgens lekker gezwommen werd. Er werd nog een watertje genuttigd op het terras, daarna is het eten en slapen geblazen.
Morgenochtend om 08.00 uur lokale tijd moeten ze weer op het circuit zijn. De team presentatie is om 08.45 uur op het circuit in de pitlane. Het wordt morgen een druk dagje want ook s avonds staan er 2 promotie activiteiten op het programma.

28
februari
2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie