Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SurfControl SuperScout versie voor Microsoft ISA

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
SurfControl SuperScout versie voor Microsoft ISA

Rotterdam, 1 maart 2001 - SurfControl, de Internet Filtering Company, introduceert kort na de vrijgave van Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Server 2000 reeds een SuperScout filter oplossing voor het Internet managementsysteem van Microsoft.

Met deze oplossing voor het beheer van Internet verkeer kunnen organisaties bewerkstelligen dat de beschikbare bandbreedte alleen benut wordt voor zakelijk-relevant verkeer. Dit verbetert de prestaties van het netwerk en de productiviteit van werknemers en beperkt de juridische aansprakelijkheid. ISA Server 2000 gebruikers profiteren daarnaast van de nieuwe functionaliteiten in SuperScout, zoals het in real-time kunnen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie