Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Productenregister 'Erkend Streekproduct' online

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Productenregister 'Erkend Streekproduct' ONLINE!

Het keurmerk 'erkend streekproduct' staat voor duurzame geproduceerde streekproducten met een gegarandeerde herkomst uit de streek. De stichting Streekeigen Producten Nederland (SPN) beheert dit keurmerk. Producten die aan de gestelde criteria voldoen en bij SPN worden aangemeld worden opgenomen in het productenregister. Dit productenregister is nu online op de website van SPN.

Middels het productenregister kunnen site-bezoekers kennismaken met alle streekproducten die het keurmerk 'erkend streekproduct' dragen. Het register bevat vele bijzondere en (h)eerlijke producten, zoals het Zeeuwse Vlegelbrood, producten uit de Waddenzuivellijn, Limburgs Land pilsner en natuurzuiver appelsap uit ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie