Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Op reis met staatssecretaris Ybema naar Polen

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
EVD

Op reis met staatssecretaris Ybema naar Polen

De staatssecretaris van het ministerie van Economische Zaken Gerrit Ybema zal van 21 t/m 23 mei 2001 een officieel bezoek brengen aan Polen. Primair doel hierbij is het intensiveren van de economische banden tussen beide landen.
Ook een delegatie van bedrijven zal aan deze reis deelnemen en voor deze deelnemers zullen collectieve activiteiten en individuele contacten worden georganiseerd worden georganiseerd.

De EVD coördineert de zakenmissie voor de Nederlandse bedrijven en het DG-BEB (Directoraat Generaal voor de Buitenlandse Economische betrekkingen) verzorgt het officiële bezoek van de staatssecretaris. De organisatie wordt in nauwe samenwerking met de Nederlandse ambassade in Warschau uitgevoerd.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de projectmanager Theo Herngreen van de EVD (tel. 070 - 3797573 of e-mail (herngreen@evd.nl)).

Landeninformatie
Programma
Aanmeldingsformulier
Matchmaking-formulier

Jaarprogramma Ybema
Activiteiten EVD

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie