Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe: inbraken

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van woensdagmiddag
16:37 woensdag 28 februari 2001

Dirk Neef, 06 - 51 557 950

Inbraken

MEPPEL. In de nacht van dinsdag op woensdag is op soortgelijke wijze ingebroken in woningen aan de Albert Toriedreef en de Andre Idserdalaan in Meppel. Men drong beide woningen binnen door het terugduwen van het slot of door met een haakje via de brievenbus de deurgrendel te openen. Beide voordeuren zaten niet op het nachtslot. Uit de woningen zijn o.a. tassen met inhoud en een videorecorder gestolen.

ASSEN. Woensdagmorgen ontdekte de eigenaar van een restaurant aan de Groningerstraat in Assen dat er de nacht was ingebroken. Men drong de woning binnen via een keukendeur. Uit het restaurant werden o.a. sterke drank, een computer en een stereo-installatie gestolen.

HOLLANDSCHEVELD. In de nacht van dinsdag op woensdag werd in Hollandscheveld op twee plaatsen ingebroken. Dit gebeurde bij een clubgebouw aan de Jan Bruis Slotstraat en een kantoorgebouw aan de Riegshoogtendijk. Uit het clubgebouw werden alcoholische dranken gestolen. Uit het kantoor verdween een potje met wat geld.


*
Auto-emblemen gestolen

GIETEN. In de omgeving van de Kruizemunt en de Iebeern in Gieten zijn de afgelopen dagen merkemblemen van zeker tien autos gestolen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie