Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Stadskanaal maakt einde aan crimineel gedrag kwartet

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Groningen: Stadskanaal 28-02-2001 Politie Stadskanaal maakt einde aan crimineel gedrag kwartet Woensdag 28 februari 2001

Met de aanhouding van vier jongens uit Stadskanaal, respectievelijk 12, 13, 14 en 16 jaar heeft de politie van Stadskanaal een einde gemaakt aan een reeks vernielingen, inbraken, geweldplegingen, diefstallen en brandstichtingen in hun buurt rond het plaatselijk ziekenhuis.

De jongens zijn vorige week voorgeleid voor de Rechter-commissaris en in bewaring gesteld. De inbewaringstelling is echter geschorst onder voorwaarden, waardoor ze thuis kunnen blijven en gewoon naar school kunnen gaan. De voorwaarden zijn onder meer dat ze zich niet ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie