Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Foto-expositie in De Lawei Smallingerland

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Smallingerland

Foto-expositie in De Lawei (28-2-01)

Momenteel hangt een serie foto's over bouwwerken in Drachten in de gangen van De Lawei. Wilt u deze expositie zien, dan kunt u gewoon even binnenlopen bij De Lawei. Niet tijdens voorstellingen, maar op werkdagen tussen 10 en 6 uur. Toegang is vrij.

De serie is in het kader van een foto-estafette gemaakt door de Drachster fotograaf Eilert Lubbers. In 1999 is voor de eerste maal een fotoserie gemaakt, toen gesponsord door de initiatiefnemer voor deze foto-estafette, Makelaardij Faber.
De serie over 2000 is gesponsord door het Drachtster notariaat, die het estafettestokje weer hebben doorgegeven aan ziekenhuis Nij Smellinghe. Iedere serie geeft een overzicht van bestaande, gewijzigde en nieuwe gebouwen in de gemeente Smallingerland. De fotoseries worden aangeboden aan het gemeente-archief. Op deze manier ontstaat er een waardevol tijdsbeeld van het bouwen, wonen en werken in de gemeente.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie