Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dolf Jansen te gast programma De Hemelpoort van Jeroen Pauw

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: BNN
Zoek soortgelijke berichten
BNN

Hilversum, 23 februari 2001

DOLF JANSEN BIJ DE HEMELPOORT

Woensdag 28 februari van 21.25 tot 21.55 uur op Nederland 3 is cabaretier, hardloper en radio- en televisiepresentator Dolf Jansen te gast in het programma De Hemelpoort met Jeroen Pauw.

Presentator Jeroen Pauw praat met Dolf Jansen over zijn nieuwe televisieprogramma 'Later wordt het Leuk', een programma dat hij meent onvoorbereid te kunnen presenteren. Verschillende critici, waaronder Han Lips (Het Parool), Ruud Verdonk (Trouw) en Maarten Huygen (NRC Handelsblad) geven hun mening over het nieuwe programma van Dolf. De cabaretier vertelt over de periode waarin hij te veel hooi op zijn vork nam en hoe hij tegen het snelle leven aankijkt. Alles moet snel: lopen, lezen, denken, praten, maar hoe vindt Dolf dat zelf?

Zesentwintig weken lang ontvangt Pauw in De Hemelpoort gasten uit de wereld van de politiek, cultuur, sport of media. In de Hemelpoort waren eerder o.a. Frederique Spigt, Loretta Schrijver, Leon de Winter, Henk Westbroek, Sharon Dijksma, Ronald Giphart, Mart Smeets en Menno Buch te gast.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie