Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Visie Groenbeleidsplan ter inzage Stadskantoor Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Visie Groenbeleidsplan

Inspraak
Op 13 december 2000 hebben burgemeester en wethouders besloten de Visie Groenbeleidsplan vrij te geven voor inspraak. De Visie Groenbeleidsplan beoogt invulling te geven aan een modern groenbeleid waarin groen een gelijkwaardige positie inneemt naast andere sectoren als wonen, verkeer en werken. Eindhoven kan zich daardoor ten opzichte van andere steden als groene stad profileren.
In het kader van de inspraak ligt de Visie Groenbeleidsplan van woensdag 28 februari tot en met dinsdag 24 april ter inzage in het informatiecentrum van het Stadskantoor, bij de sector Bouw- en woningtoezicht in het gebouw van de Technische Diensten, in het Stadsdeelkantoor Tongelre en in het Stadsdeelkantoor Woensel-Zuid. Gedurende bovengenoemde termijn is eenieder in de gelegenheid om schriftelijk te reageren. Deze schriftelijke reactie moet worden verzonden aan de directeur van de dienst Stedelijke Ontwikkeling en Beheer, postbus 988, 5600 AZ Eindhoven.

Inspraakavond per stadsdeel
Ten behoeve van de inspraak worden in maart per stadsdeel inspraakavonden gehouden over de Visie Groenbeleidsplan. Belangstellenden kunnen op deze avonden vragen stellen en hun reactie geven. Voor de diverse stadsdelen worden op onderstaande data inspraakavonden georganiseerd:

* stadsdeel Strijp: maandag 12 maart, Zalencentrum de Ark, Sint Trudostraat 1c;

* stadsdeel Gestel: dinsdag 13maart, Aula Zorgcentrum Gagelbosch, Gagelboschplein 1;

* stadsdeel Stratum: woensdag 14 maart, Wirogebouw, Sint Wirostraat 2;

* stadsdeel Tongelre: donderdag 15 maart, Stadsdeelkantoor Tongelre, Generaal Bothastraat 1.

Alle avonden beginnen om 20.00 uur. Voor de stadsdelen Centrum, Woensel-Zuid en Woensel-Noord moeten nog data worden vastgesteld. Informatie hierover vindt u in de publicatie van Eindhoven Actueel van 7 maart a.s.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie