Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Behoud ziekenhuis Oldenzaal gemeente Weerselo

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Weerselo
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weerselo

BEHOUD ZIEKENHUIS OLDENZAAL Sedert 1998 wordt massaal actie gevoerd voor een gezonde toekomst van het Oldenzaalse ziekenhuis. Een toekomst met voldoende behulpzame specialisten in Oldenzaal voor spoedgevallen op de operatiekamer en bij verloskunde. Veel patiënten uit de nieuwe gemeente Denekamp zijn op het ziekenhuis te Oldenzaal aangewezen.

Minister Borst van volksgezondheid heeft in december jl. uitgesproken, dat het behoud van het ziekenhuis te Oldenzaal met een aantal basisfuncties, waaronder verloskunde, uitgangspunt is. Opzet is, dat goed bereikbare en patiëntvriendelijke zorg in de kleinere ziekenhuizen toekomst heeft.

Op deze plaats willen wij u wijzen op de lopende actie voor het behoud van het ziekenhuis te Oldenzaal. De actie beoogt de ziektekostenverzekeraars te verzoeken om "alles uit de kast te halen" om het ziekenhuis te Oldenzaal goed en gezond te houden. Wij hebben vernomen, dat reeds velen aan deze actie hebben deelgenomen.

Heeft u dat nog niet gedaan ? Het kan nog !

In de nieuwe gemeente Denekamp kunt u in de 3 locaties de formulieren afhalen, die u slechts hoeft te voorzien van uw naam en adres.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie