Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord

Datum nieuwsfeit: 28-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-02-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord 10.00 uur
Snelheidscontroles

SOEST De politie heeft dinsdagochtend van tien uur tot twaalf uur een snelheidscontrole gehouden op de Vredehofstraat in Soest. Van de 1254 gecontroleerde voertuigen reden er 116 te hard. De toegestane snelheid op de Vredehofstraat is 50 km per uur. De hoogst gemeten snelheid lag op 74 km per uur.

SOEST De politie heeft dinsdagmiddag van twee tot vier uur een snelheidscontrole gehouden aan de Biltseweg. Van de 2025 gecontroleerde voertuigen reden er 8 harder dan de toegestane snelheid van 80 km per uur. De hoogst gemeten snelheid lag op 94 km per uur.

Openbare dronkenschap

SOEST Dinsdagavond om kwart over acht werd de politie verzocht langs te komen aan de Albert Cuyplaan in verband met overlast van een dronken man. Ter plaatse trof de politie een 51-jarige man uit Soest aan die inderdaad veel te diep in het glaasje gekeken had en met bierblikjes tegen de ramen aan het gooien was. De man is aangehouden, maar werkte de politie flink tegen, waardoor het enige moeite kostte de man in de auto te krijgen. Hij is ingesloten op het bureau en er zijn tegen hem twee processen verbaal opgemaakt voor openbare dronkenschap en baldadigheid.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie