Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergunningen en ontheffingen Berkel en Rodenrijs

Datum nieuwsfeit: 01-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Berkel en Rodenrijs
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Besluiten Algemene Plaatselijke Verordening

Het College van Burgemeester en Wethouders heeft besloten de volgende vergunningen/ontheffingen te verlenen aan:


· Automark Röst voor het innemen van een standplaats aan de Raadhuishof op donderdag 2 augustus 2001 ten behoeve van het graveren van kentekens in autoruiten (verzonden 21-2-2001);
· J.J. Molenaar voor het hebben van een uitweg naar de Huijgenslaan ter hoogte van de voorkant van het perceel Huijgenslaan 3 (verzonden 21-2-2001);

· H. Vollebregt voor het kappen van een populier in de zijtuin van het perceel Noordeindseweg 424 (verzonden 21-2-2001).

Tegen deze besluiten kan op grond van het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na verzending van deze besluiten een bezwaarschrift worden ingediend bij Burgemeester en Wethouders, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs.
Is een bezwaarschrift ingediend, dan kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de President van de Arrondissementsrechtbank, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Nadere informatie kunt u krijgen bij de Afdeling Vergunningen en Toezicht, telefoon (010) 514 0838.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie