Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ZyIMAGE standaard met postregistratie-module

Datum nieuwsfeit: 01-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

ZyIMAGE nu standaard met postregistratie-module

Open source module voor postregistratie toegevoegd aan alle ZyIMAGE-installaties

Amsterdam, 1 maart 2001 -ZyLAB, ontwikkelaar van document imaging en full-text retrieval software, heeft standaard een postregistratie-module aan alle ZyIMAGE-installaties toegevoegd. Van deze module wordt de volledige source code meegeleverd, zodat de klant het registreren van post eenvoudig aan zijn of haar wensen kan aanpassen.

Postregistratie
Met behulp van de nieuwe module is het mogelijk om alle binnenkomende post in een database te registreren, vervolgens een barcode te printen en deze op het poststuk te plakken, en dan het document te archiveren (of eigenlijk te scannen) middels een digitale kopieermachine.
Het gescande document zal dan automatisch worden gekoppeld met de registratiegegevens in de database en gebruikers kunnen vervolgens op een eenvoudige manier documenten zoeken en vinden aan de hand van de registratiegegevens, maar ook aan de hand van iedere combinatie van woorden middels de ZyLAB-zoektechnologie.
Documenten kunnen één op één vervolgens worden afgedrukt, worden doorgestuurd via e-mail, of worden gedeeld in een intranet. Ook is het mogelijk om aan de hand van de registratiegegevens in de database analyses te maken van de werkbelasting en eenvoudige voortgangs- en workflowfunctionaliteit te implementeren.

ZyLAB Technologies BV, Hoogoorddreef 9, 1101 BA Amsterdam. Tel.: 020 - 69 19 550, fax: 020 - 6965175, e-mail: (info@zylab.nl). Website: www.zylab.nl.

ZyLAB
ZyLAB, opgericht in 1983, is de eerste leverancier die een volledig programma leverde om teksten op een PC platform te doorzoeken. Inmiddels wordt ZyLAB software door meer dan 600.000 gebruikers wereldwijd benut. In Nederland worden de software-oplossingen ingezet door vele beursgenoteerde bedrijven, advocatenkantoren en overheidsinstellingen.
ZyLAB levert uiteenlopende softwarepakketten voor informatieverwerking, waaronder: ZyIMAGE software voor het verwerken van gescande pagina's, indexeren en opslaan van deze informatie en het doorzoeken en opvragen van alle informatie. ZyALERT voor het automatisch informeren van benoemde doelgroepen en ZyIMAGE Webserver voor het toegankelijk maken van de informatie over het web. ZyLAB heeft wereldwijd kantoren in Nederland, de USA, de UK, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Singapore en Sydney.

Voor redactionele informatie:
PB0601
Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034,
fax: 055-3602661, e-mail: (PRInflux@cs.com), website: www.influx-pr.com.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie