Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 01-03-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade 1-03-2001 Persberichten district Kerkrade (JvK/11.15 uur)

Kerkrade, vijfhonderd gulden boete voor belediging agenten Een 25-jarige man uit kerkrade moest woensdagmiddag 500 gulden boete betalen omdat hij twee politieagenten had beledigd. De agenten bekeurden omstreeks 14.45 uur enkele fout geparkeerde autos op de Putgang. Daarbij kregen ze van een groep jeugdigen diverse opmerkingen. Een man uit het groepje, de 25-jarige Kerkradenaar, riep herhaalde malen beledigingen naar de politiemensen. Ook nadat hij gemaand was hiermee op te houden bleef hij daarmee doorgaan. Daarom werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Een officier van justitie bepaalde de boete op 500 gulden, welk bedrag door de verdachte onmiddellijk op tafel werd gelegd. Daarna werd hij in vrijheid gesteld.

Kerkrade, vechtersbazen aangehouden.
De politie van Kerkrade heeft woensdagavond omstreeks 20.50 uur drie mannen aangehouden. Twee van hen voor openlijke geweldpleging en huisvredebreuk, de derde wegens poging tot doodslag danwel zware mishandeling.
Kort tevoren werd politieassistentie verzocht aan de Directeur Geurtsstraat waar een vechtpartij gaande was. Twee broers van 36 en 33 jaar waren de woning van een 30 jarige man binnengedrongen waarna in de woning een handgemeen was ontstaan. Daarbij verdedigde de bewoner zich met een ijzeren staaf.
Aanleiding tot de vechtpartij zou een door de bewoner gepleegde mishandeling van de vader van de twee broers zijn geweest. De politie hield de drie vechtersbazen aan en sloot ze vervolgens in om een en ander nader te kunnen onderzoeken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie