Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IP Globalnet Nederland versterkt managementteam

Datum nieuwsfeit: 01-03-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
IP Globalnet Nederland versterkt managementteam

Cees Fortuin benoemd tot CEO en Gé Glazenborg tot COO van IP Globalnet Nederland

Soesterberg, 1 maart 2000 - IP Globalnet Nederland (voorheen Comsys), een snelgroeiende business integrator, versterkt zijn managementteam. Cees Fortuin werd onlangs benoemd tot CEO (Chief Executive Officer). Gé Glazenborg is benoemd in de functie van COO (Chief Operations Officer).

Cees Fortuin - CEO
Cees Fortuin is sinds anderhalf jaar in dienst van IP Globalnet. In deze periode is hij verantwoordelijk geweest voor de unit call center solutions. Tevens heeft hij de functie vervuld van COO. Hiervoor was hij actief als directeur van een onderneming gericht op de implementatie van ERP-pakketten en als (interim)manager bij diverse organisaties.
"Na de succesvolle integratie van de Comsys-organisatie binnen IP Globalnet", stelt Cees Fortuin, "is nu een nieuwe fase aangebroken. Onze producten en diensten blijven onze bestaande klanten aanspreken. De groei van de organisatie, de uitbreiding van het producten- en dienstenaanbod en het aantal nieuwe klanten vereisen een ervaren management. Daarin past ook de benoeming van Gé Glazenborg."

Gé Glazenborg - COO
Gé Glazenborg is afkomstig van Centric Information Engineering, het software house van de Centric organisatie. Hier was hij verantwoordelijk was het opereren van de regio's Midden Nederland en Noord Holland. Daarvoor bekleedde hij diverse senior management posities binnen Multihouse NV.

IP Globalnet Nederland is een Business Integrator. Alle veranderingen van de volledige business value-chain (deze bevat alle aspecten vanaf de businessanalyse tot en met de implementatie en exploitatie) worden door IP Globalnet op projectmatige wijze begeleid en geïmplementeerd. De projecten resulteren in branche-afhankelijke en veelal op spraak-, database- en webtechnologie gebaseerde oplossingen. Naast de ervaring met het leveren en invoeren van deze oplossingen, levert IP Globalnet expertise op het gebied van de verschillende multichannel marketingtechnieken. Ondernemingen zijn hiermee in staat hun dienstverlening uit te breiden, concurrentiepositie te verbeteren en de loyaliteit van hun klanten te versterken. IP Globalnet verzorgt de integratie van customer contact centers met Internet, telefoonnetwerken en databases en biedt desgewenst het complete facilitaire beheer. Hierdoor onderscheidt IP Globalnet Nederland zich als unieke partij waar de totale business case belegd kan worden.

IP Globalnet Nederland, Amersfoortsestraat 124-d, Postbus 61, 3769 ZH Soesterberg.
Tel. 033 - 445 2200, fax 033 - 445 2211. Website: www.ip-globalnet.com.

Over IP Globalnet

IP Globalnet Nederland is een Business Integrator. Alle veranderingen van de volledige business value-chain (deze bevat alle aspecten vanaf de businessanalyse tot en met implementatie en exploitatie) worden door IP Globalnet Nederland op projectmatige wijze begeleid en geïmplementeerd.

Enerzijds richten Business consultants van IP Globalnet Nederland zich op het integraal verstrekken van organisatie- en informatie-advies en op het regisseren en operationaliseren van alle veranderaspecten, die uit dit organisatie- en informatie-advies voortvloeien.
Anderzijds worden onder verantwoordelijkheid van IP Globalnet en op turnkey basis marktgerichte projecten geleverd die bijdragen aan verbetering van het totale bedrijfsproces.

Onze projecten leiden tot branche-afhankelijke en veelal op spraak-, database- en webtechnologie gebaseerde oplossingen zoals:
1. het bieden van koersinformatie en mogelijkheid van aankoop en verkoop van opties en aandelen;

2. het on-line opwaarderen van beltegoeden van (pre paid) GSM gebruikers;
3. complete afhandeling van (catalogus) bestellingen (inclusief betalen, retouren, afleveren, acties etc.).

Daarbij worden value added services geboden zoals content in de vorm van realtime (inter-)nationale beurs- en nieuwsinformatie. Deze en de overige IP Globalnet Nederland oplossingen vindt men terug in de segmenten Banking en Insurance, Telecommunications en Enterprise.

Naast de ervaring met het leveren en invoeren van deze oplossingen, levert IP Globalnet Nederland expertise op het gebied van de verschillende multichannel marketingtechnieken. Ondernemingen zijn hiermee in staat hun dienstverlening uit te breiden, concurrentievoorsprong te behouden en de loyaliteit van hun klanten te versterken. IP Globalnet Nederland verzorgt de integratie van customer contact centers met Internet, telefoonnetwerken en databases en biedt desgewenst het complete facilitair beheer. Binnen dit kader worden niet alleen eigen, maar ook producten en diensten van partners c.q. derden ingezet. Hierdoor onderscheidt IP Globalnet Nederland zich als unieke partij waar de totale business case belegd kan worden.

Wereldwijd maken toonaangevende ondernemingen als Euronext, Fortis, ING-groep, IKEA, Otto, Wehkamp, Festo, Polkomtel, Rabobanken, ABP/USZO, Swisscom en Orga Kartensysteme gebruik van de diensten, oplossingen en producten van IP Globalnet Nederland.

IP Globalnet is sinds 1978 actief en heeft vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Voor redactionele Informatie of foto:
IP Globalnet Nederland, Hans Stapel, Amersfoortsestraat 124-d, Postbus 61, 3769 ZH Soesterberg.
Tel. 033 - 445 2200, fax 033 - 445 2211. E-mail: hstapel@ip-globalnet.com, of Influx PR, Jakob Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel. 055 - 3663034, fax: 055 - 3602661.
E-mail: (prinflux@cs.com). Website: www.influx-pr.com.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie